RBN Belastingadvies en Vastgoedadvies

Staat voor kwalitatief hoogwaardige dienstverlening.

Adviezen zijn scherp, creatief en gericht op maximaal voordeel voor de cliënt, maar ook pragmatisch, gericht op het voorkomen van onnodige complexiteit. Onze multidisciplinaire aanpak zorgt ervoor dat we naast fiscaal en juridisch advies ook technisch advies en consultancydiensten verlenen aan met name internationale bedrijven in de vastgoedsector en de bouwsector.

Het belang voor de cliënt vormt altijd leidraad bij de te verrichten werkzaamheden.

Toegepaste ervaring

Met een bewust kleinschalige, maar professionele opzet van ons kantoor willen wij met onze diensten aansluiten bij die interesse naar één vast contact, door persoonlijk aandacht te geven aan de cliënt.

RBN Belastingadvies en Vastgoedadvies is ervan overtuigd dat wederzijds vertrouwen de basis vormt voor een succesvolle relatie tussen een adviseur en zijn cliënten. Vak- en branchekennis, cijfers en regels zijn uiteraard noodzakelijk, maar een betrokken, persoonlijke relatie met één vast contact is volgens RBN Belastingadvies uiteindelijk de basis voor een bestendige vertrouwensband. Het ontwikkelen van deze relatie staat dan ook centraal in al het handelen van RBN Belastingadvies.

Kwaliteitsdiensten

Wij leveren kwaliteitsdiensten, die vanwege onze beperkte omvang voor een aantrekkelijk uurtarief kunnen worden aangeboden. De cliënten van RBN Belastingadvies en Vastgoedadvies kunnen er op vertrouwen dat alle informatie die zij afgeven altijd strikt confidentieel wordt behandeld en nooit zonder hun toestemming wordt gedeeld met overheidsinstanties.

Meer weten over onze diensten?