RBN Belastingadvies

Staat voor kwalitatief hoogwaardige dienstverlening.

Adviezen zijn scherp, creatief en gericht op maximale belastingbesparing voor de cliënt, maar ook pragmatisch, gericht op het voorkomen van onnodige complexiteit en op het zo laag mogelijk houden van de administratieve lasten. Met betrekking tot de verzorging van aangiften worden de feiten deskundig en zorgvuldig verwerkt. Het belang voor de cliënt vormt altijd leidraad bij de te verrichten werkzaamheden.

Toegepaste ervaring

De ervaring leert dat cliënten meer geïnteresseerd zijn in één vast contact in plaats van een duur en groot advieskantoor, waarbij de persoon van de adviseur veelvuldig wisselt of wordt vervangen. Met een bewust kleinschalige, maar professionele opzet van ons kantoor willen wij met onze diensten aansluiten bij die interesse naar één vast contact, door persoonlijk aandacht te geven aan de financiële- en belastingpositie van de cliënt.

RBN Belastingadvies is ervan overtuigd dat wederzijds vertrouwen de basis vormt voor een succesvolle relatie tussen een belastingadviseur en zijn cliënten. Vak- en branchekennis, cijfers en regels zijn uiteraard noodzakelijk, maar een betrokken, persoonlijke relatie met één vast contact is volgens RBN Belastingadvies uiteindelijk de basis voor een bestendige vertrouwensband. Het ontwikkelen van deze relatie staat dan ook centraal in al het handelen van RBN Belastingadvies.

Kwaliteitsdiensten

Wij leveren kwaliteitsdiensten, die vanwege onze beperkte omvang voor een zeer aantrekkelijk uurtarief kunnen worden aangeboden. Een extra pluspunt van RBN Belastingadvies is de flexibiliteit. Bent u als ondernemer gedurende de werkdagen druk in de weer in uw bedrijf, dan kunt u desgewenst een afspraak inplannen bij u thuis in de avonduren of in het weekend om uw administratieve en fiscale zaken persoonlijk te bespreken. Voor deze service worden geen extra kosten in rekening gebracht.

De cliënten van RBN Belastingadvies kunnen er op vertrouwen dat alle informatie die zij afgeven altijd strikt confidentieel wordt behandeld en nooit zonder hun toestemming wordt gedeeld met overheidsinstanties.

Meer weten over onze diensten?