mr drs Ruben de Wit

Over ons

RBN Belastingadvies en Vastgoedadvies is een advieskantoor dat de complexiteit begrijpt van internationaal investeren en van de internationale vastgoed- en bouwwereld en wij helpen bij het opzetten en beoordelen van investeringen in kantoorgebouwen, duurzame energie en infrastructuur. Met onze diepgaande kennis en ervaren consultants zijn we toegewijd aan het bieden van hoogwaardig advies en consultancydiensten aan internationale vastgoedinvesteerders, beleggingsfondsen en bouwbedrijven die actief zijn in deze dynamische sectoren.

Oprichter van RBN Belastingadvies en Vastgoedadvies in Zaandam is Ruben de Wit. Hij heeft fiscaal recht en fiscale economie gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg.
In 2004 is hij als fiscaaljurist en als fiscaal econoom afgestudeerd op het onderwerp van de “de evenwichtsgedachte in het belastingrecht“.
Voor deze scriptie heeft hij een 9.5 gekregen en de prestigieuze NOB-LOF scriptieprijs gewonnen van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs. Ruben de Wit heeft verschillende artikelen gepubliceerd in fiscale bladen, zoals het Weekblad voor Fiscaal Recht (WFR) en het Nederlands Tijdschrift voor Fiscaal Recht (NTFR).

Voordat RBN Belastingadvies werd opgezet, is eerst kennis en ervaring opgedaan op de fiscale afdeling van een internationaal bedrijf en bij de fiscale afdelingen van gerenommeerde Amsterdamse advocatenkantoren.

Ruben de Wit heeft een uitgebreid internationaal netwerk in het vastgoed en in de wereld van private equity en investeringsfondsen.

Medewerkers

Peter Schwegler is werkzaam bij RBN Belastingadvies. Peter is een geboren boekhouder en is in staat de meest complexe administraties te organiseren zodat bedrijven weer inzicht krijgen in de cijfers en de mogelijkheden om belasting te besparen. Peter heeft grote ervaring in de advisering en administratieve begeleiding van bouwbedrijven en horecabedrijven.

Mw. Deborah Lo-Kioeng-Shioe is werkzaam bij RBN Belastingadvies. Deborah denkt out of the box, en is werkzaam als consultant voor RBN Belastingadvies. Zij heeft een uitgebreide expertise in administratieve processen en de advisering van grotere organisaties met name op het gebied van de retail en de publieke sector. Deborah adviseert bedrijven in de retail- en kledingindustrie over de verbetering van de administratieve processen.

Dhr. Asghar Mahmoudi is een consultant met technische achtergrond in het vastgoed en fiscale expertise gespecialiseerd in de markten van het Midden Oosten. Hij is werkzaam voor RBN Belastingadvies en adviseert bedrijven uit het Midden Oosten die geïnteresseerd zijn in investeringen in de EU / Nederland. Bovendien adviseert dhr. Mahmoudi Nederlandse klanten die in Dubai en andere landen in het Midden Oosten willen investeren over de aldaar geldende fiscale overige regelgeving, de cultuur en de controle van de betrouwbaarheid van zakenpartners. Dhr. Mahmoudi spreekt naast Engels ook vloeiend Arabisch en Farzi.

Dhr. Foad Jalilzadeh is een consultant met achtergrond uit de vastgoed projectontwikkeling en met tevens financiële expertise gespecialiseerd in de markten van het Midden Oosten en India. Foad is werkzaam voor RBN Belastingadvies en adviseert bedrijven uit het Midden Oosten en India die geïnteresseerd zijn in investeringen in de EU / Nederland. Bovendien adviseert Foad Nederlandse klanten die in het Midden Oosten willen investeren over de aldaar geldende fiscale overige regelgeving, de cultuur en de controle van de betrouwbaarheid van zakenpartners. Foad spreekt naast Engels ook vloeiend Arabisch en Urdu (Indiase taal).

Ga naar deze Publicatie
The Netherlands: deductibility of payments to related companies
A recent court case demonstrates that contemporaneously written contractual agreements are of the utmost importance
Ga naar deze Publicatie
Ga naar deze Publicatie

De renteaftrek- beperkingen in het consultatiedocument
Een belangrijk uitgangspunt van de vennootschapsbelasting is dat ontvangen rente belast dient te worden en betaalde rente…

Ga naar deze Publicatie
Ga naar deze Publicatie

(A)symmetrie bij de behandeling van valutaresultaten op 10a-schulden?
In dit artikel behandelen drs. H.C. Reinoud en mr. drs. R.C.C. de Wit de vraag hoe onder art. 10a Wet VPB 1969 met valutawinsten,..

Ga naar deze Publicatie
Ga naar deze Publicatie
De groepsrentebox en buitenlandse tegenmaatregelen tegengewerkt.
In dit artikel bespreek ik potentie¨le buitenlandse tegenmaatregelen op de invoering van de verplichte groepsrentebox1.
Ga naar deze Publicatie
Ga naar deze Publicatie
De bevrijding van de aanmerkelijkbelangheffing buitenlandse lichamen nabij?
Er is relatief weinig aandacht in de literatuur voor de belastingheffing van buitenlandse lichamen met een aanmerkelijk,…
Ga naar deze Publicatie