De tarieven van RBN Belastingadvies en Vastgoedadvies

Bij RBN Belastingadvies en Vastgoedadvies streven we naar transparantie en duidelijkheid in onze tariefstructuur. Wij begrijpen dat kosten een belangrijke factor zijn bij het kiezen van een adviesbureau, en we zijn toegewijd aan het bieden van hoogwaardige diensten tegen eerlijke en concurrerende prijzen.

Transparant

Onze tarieven variëren afhankelijk van de aard en complexiteit van de diensten die we leveren. Wij werken daarom voordat we aan een project beginnen met een heldere en uitgebreide offerte waarin ook de scope van onze diensten uiteengezet worden.

Maatwerkoplossingen

Bij RBN Belastingadvies en vastgoedadvies begrijpen we dat elk project uniek is, en daarom bieden we maatwerkoplossingen aan die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van onze klanten. Voor op maat gemaakte diensten zullen we samen met u een tariefstructuur opstellen die past bij de omvang en complexiteit van uw project.

Overige tarieven

Internationaal vastgoedadvies en consultancy

Voor (internationaal) vastgoedadvies en consultancy werkzaamheden en voor juridische werkzaamheden die niet in de tarievenlijst zijn genoemd, hanteren wij een uurtarief vanaf € 250,- ex btw. In voorkomende gevallen kunnen wij vooraf met de opdrachtgever een inventarisatie van de werkzaamheden en in te schatten tijd maken en hiervan een prijsopgave doen zodat er op basis van een vaste prijs per project gewerkt kan worden.

Vennootschapsbelastingaangifte / Jaarrekening

Voor het doen van een aangifte winstbelasting (inkomstenbelasting) of vennootschapsbelasting hanteren wij een prijs van € 1.150,- per aangifte exclusief btw. De prijs voor het opstellen van een losse jaarrekening is  € 1.050,- per jaarrekening.

Loonadministratie

Heeft u personeel in dienst? Dan kunnen wij een loonadministratie voor U opzetten en voeren. Voor het doen van de aangifte loonheffingen en pensioenaangifte en het afgegeven van salaristrok(en) berekenen wij € 15,- ex btw per medewerker / per maand.

Fiscaal Juridisch advies

mr drs Ruben de Wit van RBN belastingadvies heeft jarenlange ervaring en deskundigheid op economisch, financieel, juridisch en fiscaal gebied. Omdat de fiscale wet- en regelgeving steeds complexer wordt is maatwerk geboden en verregaande expertise vereist.

Als fiscaal juridisch adviseur kunnen wij u bijstaan bij herstructureringen en bedrijfsopvolging binnen het MKB en adviseren wij kleine en grote ondernemingen in de regio.

Onze fiscale dienstverlening

  • Begeleiden van boekenonderzoeken en controles
  • Begeleiden van herstructureringen en bedrijfsopvolging
  • Beoordelen van diverse soorten fiscale vraagstukken
  • Verzorgen van aangiften loonbelasting
  • Verzorgen van aangiften VPB, BTW en dividendbelasting

Voor fiscaal-juridisch advies geldt een uurtarief vanaf € 250,- ex btw. Desgewenst kan vooraf met de opdrachtgever een inventarisatie van de werkzaamheden en de in te schatten tijd worden gemaakt en kunnen wij een prijsopgaaf verstrekken voor een fiscaal-juridisch advies.